fbpx

Professionel
rådgivning

Flot
showroom

Kvalitets
produkter

Biopejs – Edmonton

Edmonton er en moderne, lofthængt biopejs med en rund, sort kuppel, der præsenterer flammerne smukt fra begge sider. Denne to-sidede udgave gør det muligt at nyde flammerne fra flere vinkler, hvilket skaber en unik atmosfære i rummet. Det manuelle brandkar har en kapacitet på 1 liter, hvilket giver op til 4,5 times brændetid per opfyldning. Sikkerhedsglas beskytter flammerne mod træk, hvilket sikrer en stabil flamme. Pejsen er nem at installere og kræver ingen strøm.

kr.9.995,00

Beskrivelse

Specifikationer

Edmonton 2-sidet Rund Lofthængt Biopejs
Edmonton er en biopejs med en sort rund kuppel, der flot indrammer pejsen flammer. Denne udgave af Edmonton er designet til loftmontering og har flammerne synlige fra to side af pejsen.

Det medfølgende brandkar er manuelt styret og har en kapacitet på 1 liter. Det kan brænde i op til 4,5 timer per opfyldning og har derved et forbrug på ca. 0,22 liter bioethanol i timen ved højeste effekt.

På hver side af pejsens flammer er der monteret et lille sikkerhedsglas, der beskytter flammerne mod små vindstød og derved giver en mere stabil flamme.

Selve Edmonton kupplen er 50 cm i diamater, men 30 cm dyb ved flammeåbningen. Beslaget er 2,5 cm.

Installation af lofthængt Edmonton biopejs
Installationen af den lofthængte Edmonton biopejs er forholdsvis nem og må udføres af alle. Der medfølger et loftbeslag til fladt loft, samt en loftstang efter ønskede længde.

Loftbeslaget skrues fast i loftet ved brug af 4 skruer, hvorefter loftstangen skrues fast til loftbeslaget. Til sidst kobles Edmonton kupplen fast til loftsystemet.

Monteringsbeslag til skrå lofter kan tilkøbes.

Fremhævede funktioner
Op til 4,5 timers brændetid per opfyldning
Brændstofforbrug på 0,22 liter i timen
Produceret i pulverlakeret stål
Varmeeffekt på ca. 1,9 kW
Minimumsrumstørrelse 40 kubikmeter
Indhold i pakken
Edmonton kuppel
Sikkerhedsglas
Loftbeslag til plant loft
Loftstang efter valg
Justering- og slukningsværktøj
Brugsmanual
Download